Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#12014
pb_90
Deltagare

Det är lättare att göra ett utförligt case för att vi vann traden än förlorade den iaf. Coolt med trader överlag faktiskt!

Björk är en superspännande back, inget snack. Men med ett kontrakt som bara sträcker sig ett år till så kändes det lite meningslöst ifall han var missnöjd med situationen redan nu.

Tror vi att han var missnöjd då? Det är ju inte direkt någon annan back förutom Rissanen som underpresterat utöver Björk. Känns ju mer som att det haft med spelet i stort att göra. Han har ju inte direkt INTE fått chansen.

Lite missnöjd med hela situationen lär han väl vara? Att vara typ fjärde back i kön för att lira offensiva minuter som offensiv back är inte direkt optimalt. Och med tanke på vår prekära situation i tabellen också så lär chanserna för istid bli ännu mindre för honom då Ebert och Näkyvä kommer att äta upp ännu fler offensiva minuter.

Sannolikheten för att han skulle bli en superback redan till nästa säsong är väl ganska låg, han kanske behöver ytterligare någon säsong på sig med tanke på hur det har sett ut defensivt. Och då kanske någon annan klubb hade nypt honom innan vi hade kunnat förlänga.

Med andra ord, det mest spännande med Björk är hans potential. Och sannolikheten för att han hade uppnått potentialen innan hans kontrakt gick ut känns ganska låg. Och då måste man ta i beaktning att han kanske hade bytt klubb redan då.