Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#12158
JN27
Deltagare

Vad anser ni om tränarfrågan inför nästa säsong?
Innan senaste tränarbytet så var jag inne på att vi skulle byta ut hela tränartrojkan, dvs Sundblad, Liimatainen och Eriksson. Men nu när man hört och sett lite mer av Eriksson så blir jag mer och mer övertygad om att han ska vara kvar. Han känns genuin och otroligt kunnig när det kommer till detaljer. De små sakerna som han pratat om i media syns verkligen ute på isen, t ex gap control i mittzon och att hela tiden ligga rätt med klubbladen när de är i försvarsställning.

Jag tror att Löwdahl kommer att gå tillbaks till juniorleden igen efter den här säsongen, detta för att växa i rollen som head coach och förmodligen komma tillbaks på A-lagsnivå om ett par år igen. Jönsson får gärna vara kvar för min del, dels för sitt kunnande, men också för att han är ett stort namn i hockeysverige och kan ge oss fördelar vid rekryteringar på spelarsidan.

Helt enig med dig. Jag var lika övertygad om att alla skulle gå innan man fick se vem Eriksson är. Det är också ett bevis för hur tillbakavisad han var av Sundblad då Sundblad och Liimatainen var ett enfilsrace.

Jag skulle gärna se att man behöll hela trion. Dock tror jag det är som du säger att Löwdahl går tillbaka till juniorleden. Det är ju det som är lite av hans kall.
I övrigt behåller jag gärna Eriksson och Jönsson. Frågan är ju dock vem som isåfall ska ta Löwdahls plats.

Frågan är ju om Eriksson eventuellt skulle vara aktuell för Leksand som en huvudtränarroll. Roger Melin lär ju inte vara långvarig.