Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#12458
Yongma112
Deltagare

Sur förlust igår, men trots allt en väl genomförtd bortamatch. Jobbigt dock att vi har en match mindre på oss att ta oss förbi LHC och BIF.

Vad tror ni om bröderna Spink? Troligast är att de kommer att avsluta sin sejour hos oss och jag har svårt att se att något annat SHL-lag kommer att plocka dem. Men i allsvenskan skulle de säkert kunna vara en attraktion. På ett sätt så hoppas jag att de blir kvar i sverige, kanske i BIK?

Om det stämmer att Lang och Lindholm är klara, vilket det gör göra, så är det väldigt svårt att se Spinks få plats någonstans.

Jag hoppas på en ganska lugn silly, tror det kan vara nyttigt för klubben. Vill se förlängningar med Glenn och Sallinen, samt Weinstock (1 år) och Hedman (1 år). Kluven till Virta (med hänsyn till lön & lägger honom i samma fack som Lang/Lindholm och vet inte om det finns plats).

På backsidan räknar jag med att Ebert är förlorad, men det jag är orolig för är att även Näkyvä försvinner till KHL/NLA. Väldigt viktigt om han stannar, tror han skulle vara ännu bättre nästa säsong.

Så det som ska göras i värvningsväg som jag ser det:
1. Hitta en förstakeeper (viktigt!)
2. Ersättare till Ebert
3. Ta hem Pilö, och ev. ersättare till Arnesson beroende på om man vill starta med 7 eller 8 backar
4. Krydda med en eller två spetsforwards. Skulle ge 14 eller 15 forwards i truppen.