Läktartugg

Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg

 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Visar 25 inlägg - 1 till 25 (av 12,380 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20184
  Andreas
  Keymaster

  Vi kan ju alltid hoppas att han kommer in i det, men hittills har det varit mestadels bleka insatser där han inte fått jättemycket uträttat. Det har funnits bättre matcher också, men han behöver nog visa ännu mer om det ska bli funka i längden.

  #20183
  Kovacs
  Deltagare

  När man läser intervjun med Palmu på na idag så önskar man än mer att han ska vända på det och lyckas. Underbar inställning och karaktär på den killen. Sen såklart har han haft tanken att lämna. Men måste ändå ge han den för inställning !

  Som jag skrev tidigt ser jag potential till att bli en Marcus Nilsson eller liknande. Han har skills och är stark i kroppen trots sin längd. Låt han få lite självförtroende så gör han 20 poäng på matcherna som är kvar. Han leino och Öberg kan bli en av shls mest underskattade formationer.

  Vi behöver ju fortfarande fylla på med forwards men samma panik infinner sig ju inte om Palmu kan komma igång.

  Jag hör att man erbjudit kontrakt till ett par spelare av hög klass men att man även tittar på bredd.

  #19962
  Elbowing
  Deltagare

  Aftonbladet skriver att Örebro visat intresse av Johan Lundskog istället för NE

  #19961
  Kovacs
  Deltagare

  Vad konstigt det känns om man väljer att inte förlänga med NE? Jag tycker han gjort det bra varje säsong efter förutsättningarna. Vad hade kunnat vara bättre? Visst. P.p är ett ständigt sorgebarn. Men frågan är ju där om vi tycker han fått rätt spelare? Samtidigt. Är han en coach som tar sm-guld? Tveksamt.

  #19376
  Status
  Deltagare

  Försvenskningen får man väl lägga åt sidan när det ser ut som det gör.

  Inget svar från tillväxtverket än? Det lär sätta litte käppar i hjulen.

  #19375
  Andreas
  Keymaster

  Nog jagas det ny spelare, men det finns knappt något av intresse på marknaden.

  Speciellt inte när man är så inställda på att försvenska.

  #19374
  Status
  Deltagare

  Tror ni der kommer hända någonting på spelarfronten under uppehållet?

  #19370
  Catskinner
  Deltagare

  tror på Abols och en ny bra center till nästa säsong, ex Manninen, istället för Leino. Men vill definitivt behålla Abols.

  #19369
  Status
  Deltagare

  Om Leksand får tillbaka Véronneau lär dom ha en svinjävla dyr trupp. Helt galet. Måtte typ Rögle desperat-köpa ut honom.

  #19368
  Status
  Deltagare

  Låter som att det är lönen som de har olika syn på. Han har ju visat att han kan vara ett riktigt monster till spelare, men har inte alls varit sig lik denna säsong.

  Jag är faktiskt lite kluven kring en förlönging där. Likså med Leino.

  #19367
  Catskinner
  Deltagare

  Instämmer, Abols är en kulturbärare och vill han så ska han vara kvar. Klubben vet vad man får och det är bara att betala. Tror alla sportchefer vet vad en första center kostar i SHL så det handlar nog inte om några större skillnader i vad man erbjuder.

  #19366
  Elbowing
  Deltagare

  Håller med Kovacs.
  Vill fan inte se Abols i någon annan tröja än ÖHK´s.
  Bara att lätta på plånboken för NJ, han ska vara kvar i Örebro!!!

  #19365
  Kovacs
  Deltagare

  Om det stämmer dom Sportbladet uppger att Hv och LHC lagt bud på Abols, vad ska man göra då? Kritar han på för dom. Vill vi ha kvar honom säsongen ut ändå?

  Fan. Jag vill verkligen ha kvar vår kapten. Orkar inte tappa han inom SHL. Vad säger ni andra?

  #19363
  pb_90
  Deltagare

  Han har stått på fem matcher ett tag nu. Och kikar man på de senaste laguppställningarna på till exempel livescore så har han inte stått med alls senaste två i varje fall.

  #19360
  Andreas
  Keymaster

  Ja han har ju inte fått chansen alls att spela med Vegas. Märkligt kan man tycka.

  #19359
  Status
  Deltagare

  Ganska dålig värvning av Vegas får man säga?

  #19358
  Andreas
  Keymaster

  Han verkar spela?

  Här finns lite om honom:
  https://www.iltalehti.fi/nhl/a/3248a886-c7a0-45f2-8f22-0da7301c27a8

  #19357
  pb_90
  Deltagare

  Manninen har inte spelat i AHL på bra länge.. skadad eller utfryst ala Palmu?

  #19354
  Kovacs
  Deltagare

  Jag tycker verkligen man märker skillnad på Milton när han får agera center. Allt sker mer naturligt och spelet flyter mycket bättre. Jag kan inte sluta få upp bilder av en ung oslipad Ryno här.

  Ang. Hoffbauer så har han ju tagit enorma kliv sen förra året. Då var det bara speed. Måste lagt på sig ganska många kilo muskler. Kul. Även här kan man dra en Färjestads jämförelse till en oslipad nygårds.

  Efter denna vecka och det dom nu bevisat i a-laget känns behovet av förvärv inte i närheten av lika akut. Givetvis måste vi ha in 1-2 beroende på Palmu ändå men kul att ungdomarna tar för sig så som dom gör.

  #19353
  method
  Deltagare

  Håller med, tredje kändes helt lugn. Riktigt stabilt i egen zon, hoppas att det inte beror för mycket på att Växjö var hårt decimerade.

  Våra juniorer är verkligen nånting extra. Löwa borde få två tröjor hissade! Att de kommer ut och känns så trygga och självklara, det säger nåt om hur organisationen i stort fungerar. Tror och hoppas att Hofbauer nu spelat in sig i laget, frågan är väl på bekostnad av vem?

  Nästan varje gång Leo har pucken tappar jag hakan. Hoppas han håller i och fortsätter göra de svåra grejerna, har ju inte fått samma utdelning på sistone trots bra spel och fortsatta initiativ.

  #19352
  pb_90
  Deltagare

  Backström kanon igår väl? Tillsammans med många andra iofs, en av de bättre matcherna sett över 60min i år tycker jag. Det kändes hur lugnt som helst i sista perioden igår trots att det tog tio min för Larsson att sätta ett magiskt skott igen.

  Sedan måste jag verkligen hylla Hofbauer. Jäääääklar vilket rivjärn! Så sjukt bra tryck på grillorna, snabb på att sätta press och gör det jäkligt jobbigt för motståndarna. Frågan är om inte Hofbauer har “knyckt” Oscarssons plats när Lajunen kommer tillbaka? Han gör sig bättre på en kant med sin speed än vad Oscarsson gör. Samtidigt gör Oscarsson det sjukt bra som center, men när det är fullt på centersidan ser jag nog hellre Hofbauer på kanten?

  Och Bromé tycker jag verkligen börjar se ut som sitt “vanliga” jag igen. Han är sjukt ettrig och jobbig för motståndarnas backar när han vrider och vänder.

  #19351
  pb_90
  Deltagare

  Backström känner man inte alls igen defensivt. Och offensiven som var klart begränsad innan är obefintlig nu. Ändå spelar man honom i 3v3?!

  Nej visst är det lite så? Tycket att Näkyvä ser lite svagare ut defensivt också. Undrar om de har ändrat något?

  #19350
  Status
  Deltagare

  Backström känner man inte alls igen defensivt. Och offensiven som var klart begränsad innan är obefintlig nu. Ändå spelar man honom i 3v3?!

  #19349
  pb_90
  Deltagare

  Backström snittar mest istid av alla. Näst sämst corsi i Örebro endast underträffad av Milton och har efter 14st matcher noll poäng. Jag har heller inte känslan att han har “växlat” upp sitt defensiva spel mot förra året heller? Hur tänker ni?

  #19345
  Andreas
  Keymaster

  Jag kanske missminner mig, men var det inte Forsmark som var det stora utropstecnket bland juniorbackarna förra året? Nu är Elias P förbi?
  Var det någon sjukdom Forsmark åkte på som strulade till det?

  Forsmark var den som fick rubrikerna. Han gjorde mest poäng, medan EP var mer allround i sitt spel.

  Forsmark har varit sjuk under försäsongen i år som gjort att han hamnat lite snett.

Visar 25 inlägg - 1 till 25 (av 12,380 totalt)