Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#1850
Pennybridge HK
Deltagare

Ja Hudda ÄR det här laget.. Om han kväll efter kväll smackar upp runt 94% i räddningsprocent så kommer laget alltid vara med.. Så kul också att Libor har börjat leverera ordentligt! Känns som att han orkar mer i år och tar i mer än förra säsongen.

Sen måste jag faktiskt berömma tränarstaben. Den omkastningen dom har gjort i kedjorna har faktiskt slagit väl ut och många som har höjt sig efter det. Jag menar.. vad FAN hände med Kalle Olsson? Plötsligt slår han passar som han aldrig kunde drömma om tidigare och lirade nästan 20min igår.. Det känns i varje fall som att laget blivit mycket bredare i och med omkastningen? Och kommer Mustonen in också så ser det ljusare ut.

Hittar man en ny tvåvägscenter så kan ersätta Eriksson, hittar man en riktig bra tvåvägsback så kanske man kan slå till också. Annars tror jag inte att man ska fucka med truppen så mycket.. verkar vara lite psykiskt instabil trupp xD

Hoppas verkligen att Hudda stannar hos oss även efter denna säsong. Fortsätter han så här, så är nog dessvärre risken stor att han plockas upp av någon av de bättre betalda ligorna. Är det någon som det är värt att betala riktigt bra för i ÖHK, så är det han.

Det känns som att Kalle Olsson är en spelare där vi har en hel del sparkapital. Han visade sig riktigt bra i slutet på förra säsongen och utvecklingskurvan verkar hålla i. En tvåvägsspelare som dessutom är riktigt bra i boxplay, grymt nyttig för laget. Kul att se spelare utvecklas i ÖHK!