Om Bunkersnack

Om Bunkersnack

Bunkersnack är ett par stycken entusiaster som bara vill driva en egen rapportering kring Örebro Hockey. Det kan handla om egna artiklar, podcasts, diskussioner och gud vet vad. Vi vet inte riktigt vad målet är i slutändan, men på vägen vill skapa något eget som vi hoppas att andra vill läsa eller lyssna på.

Allting är reklamfritt eftersom vi jobbar med Bunkersnack gör det så mycket som vår tid tillåter och vi vill inte att våra läsare ska behöva blockera annonser för att kunna ta del av innehållet på ett bra sätt. Speciellt med tanke på att vi gör detta på vår fritid och inte förväntar oss några pengar för det arbete vi lägger ned.

Om ni vill kontakta oss kan ni vända er till info@bunkersnack.se.

4 svar på ”Om Bunkersnack

  1. Vi har öppnat upp så alla kan registrera sig nu. I forumet finns det en knapp till höger som heter ”Register”. Svensk översättning är på gång.

  2. Så blev man då först av alla att bli blockerad på Svenska Fans av rödskäggget…och det känns faktiskt som en merit… Hoppas ingen någonsin besöker vår sida där igen så han kan sitta där ensam och klaga på vår älskade klubb…

    1. Vi håller diskussioner till forumet. Kommentarsfältet på Om-sidan är inte riktigt lika effektiv för att diskutera saker. 🙂

      Jag kan tyvärr inte flytta dina andra kommentarer dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *