Poängligatipset dubbelkollat och avgjort!

Poängligatipset dubbelkollat och avgjort!

  1. Nej jag vann inte. Jag var faktiskt inte ens nära denna gång, men jag är inte bitter. Det är bara jättekul att så många vill vara med och köra vårt lite udda tips.

Jag får börja med att be om ursäkt för att det tagit sådan tid. Mina försök att automatisera beräkningarna har varit lite halvt lyckade. Jag får vidareutveckla det lite till nästa säsong för självklart ska vi köra både försäsongspoängligatips (inget dåligt ord som jag inte tror någon annan skrivit innan) och ett poängligatips för SHL 21/22.

Det blev en speciell säsong och även om Örebro Hockey verkat klarat sig relativt lindrigt undan från COVID-19 påverkade det dem och deras spelschema ganska mycket. Man fick avsluta säsongen med ganska långa uppehåll, men jag vet inte om det går att säga så mycket om det påverkade dem eller inte för de hade problem hela säsongen med att prestera bra flera matcher i rad.

Poäng producerades ändå av spelarna och man kan nog lugnt säga att det var fler positiva överraskningar än negativa sådana. Att Nick Ebert missade en stor del av säsongen gjorde det så klart svårt att räkna in några poäng från honom. Samtidigt försvann Bromé i mitten, medan Abols faktiskt blev kvar.

Linus Öberg sköt mål som om han aldrig gjort något annat. Borna Rendulic levererade precis som väntat (fråga bara vinnaren), Robin Kovacs spelade sin livs hockey och Rodrigo Abols var bättre än någonsin. Robin Salo var ”tyvärr” bättre än nästan alla förväntade sig.

Nog om det. Vem vann då? Det gjorde Bulten! Han passerade AS på slutet efter att AS legat i toppen nästan hela säsongen.

Det mest anmärkningsvärda med hans tips är att han hade inte rätt på så många spelare, men han prickade klockrent rätt på fyra spelare: Borna Rendulic, Kristian Näkyvä, Rodrigo Abols och Stefan Warg. De fyra som kommer efter honom har däremot ganska bra spridning på sina poäng istället, men Bulten slog dem på fingrarna genom att sätta fler spikar! Imponerande helt enkelt!

Alias Poäng
Bulten 58
AS 54
Daskfan 52
A92 51
Catskinner 50
TJ 47
Elbowing 45
Yongma112 41
Nilsson 39
Kovacs 36
Andreas G 36
Personal jesus 30
Timo Juttila 29
PennyBridge78 29
Tumla 14

Bulten har vunnit en mugg med detta tryck:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *