Poängligatipset är uträknat, avgjort och vi har en vinnare!

Poängligatipset är uträknat, avgjort och vi har en vinnare!

Du var det avgjort. Poängligatipset där man får gissa hur många poäng varje spelare i laget kommer upp i är nu avslutat och det går inte att överklaga resultatet (speciellt inte efter att jag skickat över priset i form av en kaffemugg).

Det har som vanligt svängt en del i tipset under säsongen och det beror delvis på att prognosberäkningen gör att det svänger väldigt tidigt under säsongen och en skada kan bli ödesdiger för vissa tips.

Poängen räknades ut enligt nedan där man premieras ju närmare man är:

Tipsets poängdifferens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

Årets vinnare är: PB_90!

Det är faktiskt ingen som lyckats vinna mer än en gång än så länge. Fantastiskt roligt ändå att det varit olika varje gång. PB_90 har ändå legat med i toppen av tipset hela tiden så det kom kanske inte som något större överraskning. En välförtjänt seger i att ha tur kanske rent av?

Nej jag ska inte vara bitter även om jag gjorde väldigt dåligt ifrån mig denna gång. Grattis PB_90! Eftersom det var du som tog fram designen till vår vinnarmugg kan du ju ta dig friheten att designa en extra snygg sådan detta år! Du har vår välsignelse.

Alias

Poäng

PB_90

74

LJmastermind

70

Edvin

69

catskinner

59

Bulten

58

Elbowing

54

Daskfan

50

Richard

50

Team Pukki

49

Hedlund

49

PennyBridge78

47

Andreas G

38

Sjöbjörnen

36

Lagerberg

28

Tobbe Rödvit

18

3 svar på ”Poängligatipset är uträknat, avgjort och vi har en vinnare!

    1. Det är så fruktansvärt svårt att tippa detta. En eller två skador och hela tipset kan gå åt fanders. Bra första försök! Vi kör igen i höst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *