Poängligatipset 22/23 är avgjort!

Poängligatipset 22/23 är avgjort!

Ursäkta dröjsmålet, men nu har jag äntligen kunnat sammanställa denna säsongs poängligatips. Det är vår egna tävling där man får gissa hur många poäng varje spelare i laget kommer upp i under grundserien. Jag är enväldig domare, men jag allt jag kan för att vara rättvis och inte alltför mutbar.

Det har som vanligt svängt en del i tipset under säsongen och det beror delvis på att prognosberäkningen bygger på att alla är hela och friska under hel säsong. En skada kan bli ödesdiger för vissa tips, men det är samma för alla å andra sidan.

Poängen räknades ut enligt nedan där man premieras ju närmare man är:

Tipsets poängdifferens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

För första gången i tipsets historia har vi faktiskt en återkommande vinnare och det är ingen mindre än PB_90!

Han är den första som lyckas med denna bedrift och det ska han givetvis hyllas för. Han har ofta legat med i toppen av tipsen så det är inte speciellt överraskande att just han är den första som lyckas knipa en andra mugg. Eller så är han helt enkelt den mest tursamme av oss alla.

Grattis PB_90! Du har vår välsignelse att designa en egen alldeles, alldeles extra snygg mugg denna gång. Det har du verkligen förtjänat!

Resultat i sin helhet. Titta inte i botten av det, tack.

Tipset måste skrivas om en del till nästa säsong på grund av hur SHL massakrerat sin egen statistik, men vi kommer självklart att göra vad vi kan för att tipset ska kunna genomföras ännu en gång. Både försäsongstips och grundserie så klart!

Alias Tipspoäng
PB_90 72
Hedlund 62
A92 60
Kovacs 59
Elbowing 59
Jaernwaern 59
PennyBridge78 59
Röda Riddaren 56
TJ 54
JN27 46
catskinner 45
LW 40
Piraten 39
Sonnerkula 38
Bulten 37
Nyselius 36
Nordstrm7 32
Larsson 30
Andreas G 27
Stätus 15

Ett svar på ”Poängligatipset 22/23 är avgjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *