Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#4045
Karl
Deltagare

Men Julle ryktas ju vara på G till KHL. Ni tror inte att han har så pass konkreta erbjudanden att han helt enkelt tackade nej till de erbjudanden som kom från ÖHK? Känns som att allt inte är sagt där, kan dom ha kommit överens om att dom inte ska gå ut och säga att Julle vill lämna ÖHK typ? För skulle dom hanterat Julle dåligt skulle väl inte Libor ha stannat? Får den känslan iaf.

Sen håller jag med om Brage också.. Så jäkla märklig rockad där mot Henke som ändå var yngre och bättre också har det visat sig.

Jag tänker mig att det är många lag i SHL som har två hyggliga målvakter som klarar sig jäkligt bra. Man måste inte ha topptopp-målvakter för att lyckas. Växjö, Linköping, Brynäs och Frölunda har ju ingen målvakt som man får sug efter att ha i sitt eget lag liksom eller hur? Dom har ju byggt upp ett spel där dom har jävligt mycket puck själva och ett riktigt stabilt försvarsspel. Då krävs det inte att målvakten är världens bästa.. utan bara tar det han ska ta typ. Jag vill inte att ÖHK ska vara ett lag som är beroende av målvakten på det sätt vi har varit tidigare.. Snälla låt oss få ett bra försvarsspel med mycket press och en hockey som bygger på att vi har mycket puck och inte motståndarna 🙁

Örebro innan Julle har ju aldrig haft en målvakt av klass (förutom Hardy Åström). ÖIK föll ju på målsnöret till ES och i ES beroende på att inte målisarna höll. Jag har fobi sedan den tiden på darriga målisar.

Ps. Gäller även målvakterna vi hade i HA.

  • Det här svaret redigerades för 7 år, 7 månader sedan av Karl.