Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#11846
JN27
Deltagare

Jag vet inte hur ni känner men min magkänsla säger att det faktiskt blir kval i år. Alla andra lag är på uppgång till skillnad mot vårat. Våra spelare vill inte spela för klubbmärket överhuvudtaget. Vi driver på och går jämnt med nästan alla lag men ändå förlorar vi. Detta känns enbart som en frukt av att man spelar för att man måste och man vill göra det bra men man ger inte det lilla extra.

Vi har två klappruttna målvakter. Det kommer knappast hjälpa oss.

Det känns heller inte som att vi har någon som helst trygghet i styrelse och sportchef då de aldrig säger något trots att vi befinner oss i en mindre kris.

En annan sak som jag tänkte på var när jag lyssnade på Rille Bergers senaste podd. Man snackade om att vi skapar tillräckligt med lägen för att göra mål och tillslut kommer det släppa. Är det inte lite oroväckande att man pratar om att saker och ting kommer släppa när man har 20 omgångar kvar av serien?

Jag måste säga att jag är riktigt orolig för vart den här föreningen är påväg. Skulle vara lite kul att höra era tankar om vad som behöver förbättras om vi överlever.