Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#11855
JN27
Deltagare

Räknade lite snabbt på poängsnittet för de tre bottenlagen och blev deprimerad, men Petter verkar tro att Örebro klarar sig. Vi får väl se.

Det finns all anledning att vara orolig. Vi har inte lyft på tre raka säsonger och det blir ju jäkligt jobbigt som förening när man inte har någon tydlig idé om vad man vill vara som klubb. Detta uttrycks ju ganska flitigt utifrån. Man vet inte vilken identitet Örebro Hockey har.

Många hyllar NJ för att han lyckats få in spelare av hög kvalitet men faktum är att han har misslyckats totalt med den kanske viktigaste biten, och det är kemin.
Min känsla är att det helt saknas kemi i gruppen. Viljan att vinna för varandra och med varandra.
Samma mönster har vi haft i tre år nu och rätta mig gärna om jag har fel men är det inte lika länge som NJ varit sportsligt ansvarig?

Jag vet att jag låter som Rövskägg nu men ärligt talat så tror jag den rätta vägen att gå är att droppa NJ till nästa säsong och ta in någon helt annan som har ett helt annat tänk. NJ kanske kan vara kvar som bollplank.
Troligen kommer vi även se ett tränarskifte. Inte för att tränarna gjort ett dåligt jobb, men jag tror det behövs. NE får gärna vara kvar som assisterande då han varit här länge. Men kanske måste även han bytas ut?