Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#12181
JN27
Deltagare

Jag tycker att det värsta (har sagt det förut men) är att det känns som att vi näääääästan är där men att det snålas lite på ett hörn som sabbar hela säsongen… I år på målvaktssidan.. möjligheten måste väl logiskt ha funnits när man värvar Steen och senare även har cash att lägga på Virta?

Det blir bara mer irriterande att vi presterar bra siffror som borde betyda att spelsystemet är BRA. Men att de som utför spelsystemet uppenbarligen inte är sylvassa…

Om NJ brände allt krut på Virta för att lösa en ”förstacenter” så är det bedrövligt uselt och nästan på en PG-nivå. Bränner alla sista slantar på en förstacenter som inte ens kommer att ha lirat hälften av matcherna som just center, utan som ytter i en tredjelina… Samtidigt så fanns tex Spencer Abbot på marknaden. Det är fan inte okej…

Det är ju nästa års budget man får tulla på om man ska värva. Det är ju inte så att inte pengar finns utan MJ vill ju strama åt budgeten så att vi inte går med förlust när det är dags för bokslut.
Vad gäller spelet i sig så är det ju svårt att kräva av ett lag att göra 4-5 mål/match, bara för att rädda poäng. Håller inte målvakten så är det ju lönlöst. Det är ju där vi har förlorat majoriteten av våra matcher.

Återigen. Det är ett rejält misslyckande om inget händer idag. Då vettefan om vi kommer fixa det här.
Man blir ju imponerad över hur man har förvaltat Peter Andersson och Mozarts fina arbete genom åren.