Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#14558
pb_90
Deltagare

Micke gick ju igenom allt rätt ordentligt när han trädde till. Emelies avdelning gjordes också om då, men tror inte att man gjorde någonting med just hennes roll då. PG gav hennes säkerligen en ordentlig lön och och att marknadsavdelningen har levererat väldigt mycket går inte säga så mycket om.

Jag tror du blandar ihop marknad och sälj också. Det hör väl ihop på sätt och vis, men det är två olika avdelningar. Marknad spenderar pengar och sälj drar in dem (om man frågar en god vän till mig). Marknad anordnar jippon och drar folk till arenan, marknadsför klubben. Sälj drar in sponsorpengar till klubben.

Om hon är sjukskriven vet jag inte, men att det funnits ”friktion” på avdelningen har det skvallrats om. Inget jag riktigt lagt energi på. Det finns duktigt folk på marknad, om hon är rätt person att leda dem låter jag vara osagt.
Vill in kommentera hennes ledarskap utan att själv sett det. Jag misstänker dock att det kan uppstått sprickor på senare tid.

Okej.

Det är ju också någonting som man också slentrianmässigt slänger ur sig. Har marknadsavdelningen verkligen levererat toppsiffror då? Min magkänsla säger ändå att man hade kommit rätt långt ändå med tanke på avancemanget till SHL, den första frejdiga säsongen med stundtals bra hockey och säsongen efter det med succen med Derek Ryan osv. Det har ju varit hockeyfeber i Örebro sedan dess. Det är väl först på senare tid det har blivit dags att bekänna färg?

Jipponen i arenan tror jag till viss del inte hade behövts i början av vår SHL-sejour.. Marknadsföringen blir ju svårt att mäta också eller? Jag tycker tex bland de bättre greppen är hur man har börjat hantera sociala medier osv. Det kostar antagligen ingenting tex.

Det blir ju 100% spekuleringar så kanske är dumt att snöa in mer.