Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#600
Orebro Center
Deltagare

Jag tror tyvärr att det traditionella forumsformatet är på utdöende. Gästboksvarianten överlever eftersom den är så enkel. Det är ingen som använder de mer avancerade funktionerna ens på detta forum

Är benägen att hålla med dig. Den rullande “Gästboken” på SF föredrar jag personligen när det gäller denna typ av forum. Undantag kanske om man har ett forum för ett speciellt ämne men med många underämnen alternativt ett forum med många ämnen (typ flashback).

Leksand är ju intressant där det finns SF och Leksandsstar (eller vad det heter). Där verka man ha hög delaktighet i båda men där Leksandsstar verkar ha högre status

Angående de avancerade funktionerna avser du då de knappar som finns när man lägger in ett inlägg? Själv undrade jag hur Koho fick in sitt inlägg med bild och allt från en länk med Derek Ryan men fick aldrig något svar.

Sedan kan man fundera på syftet med just Bunkersnack (vilket ni säkert har skrivit någonstans) För mig var/är det ett utmärkt komplement till SF och inte en konkurrent. Framför allt för de utmärkta artiklar du och Henric kommit med (Funderat på iden att låta gästskribenter skriva artilkar?). Sedan kom Rödskäggg till makten och han har infekterat forumbiten så enormt på SF vilket gör att man vill skriva och samlas någon annanstans. En grupp på Facebook tycker jag inte är riktigt samma sak. Det är inte ett egentligt forum även om man kan diskutera där också.

Skulle vilja “piffa” upp detta forum med lite hockeybilder vid sidorna av forumstapeln :0)