Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#847
pb_90
Deltagare

Fan om Jocke och Martin kommer att vara halvskadade hela säsongen..

Sen börjar jag mer och mer bli osäker på backsidan.

P. Andersson – Började säsongen med att leverera indianare enl. rapporteringen på NA. Avslutade förra säsongen okej och inte mer. Hoppas att han tar steg framåt, men tror att han passar bättre på liten rink.

Bobbo – Tydligen en bland dom bäst tränade men vad gör det när han varken har offensiv kompetens eller speciellt vassa defensiva egenskaper. Såg dock ut att ha något på gång i början av förra säsongen innan skada.

Motin – För seg och för dålig med puck.. Nog att han kan röja framför mål men någon förstaback är han definitivt inte.

Zamorsky – med förra årets produktion hade han hamnat strax under 30 poäng ifall han spelat alla matcher. Bör kunna höja det och ta kliv framåt i försvarsspelet. Han som jag hoppas mest på..

Ekbom – Stabil men har hämmats lite av Motin eller?

Hellström – Stabil och tung pjäs, men har som MAX gjort 5(!) poäng i allsvenskan(!). Visst är det inte hans roll, men ändå.

Summering: Saknas verkligen skicklighet i detta gäng, och det känns överlag som en omodern backuppsättning. Hoppas verkligen att Heinrich är en lyckoträff och att Backström kan ta stora steg. Centrarna kommer i varje fall att få oerhört viktiga roller med dessa backpar..