Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#3628
Karl
Deltagare

Kan det inte få lite omvänd effekt också? Dom kanske är trötta på att MJ får lira i en förstalina utan att producera? Han lär ju vara en av dom som har bäst betalt också?

Jo, det är ju fullt möjligt också. Jag tänker att truppen mentalt inte verkar reagera bra på ”utmaningar”. Det vill säga att man skulle kunna ta MJs avtåg spóm något värt att spela för för att visa hur fel han har etc. Upp till bevis liksom. Men det skulle ju naturligtvis kunna bli så!

Är det bara jag som tycker att det är lite av ett svek? Klart det alltid gör ont att förlora spelare man gillat men jag tycker att det är ett svek med tanke på den chans Örebro ändå har gett honom. Han har gått från frysbox till förstalina och ett jäkla stöd och en jäkla kärlek från supporterhåll. Tacken är att gå till vad som får anses som den största rivalen i serien och dessutom att krita på innan säsongen är slut i det läge vi befinner oss.. Går det inte bra i Färjestad så vet man ju att det blir frysboxen igen.

Jag tycker det är en idiotisk regel att spelare i SHL har rätt att förhandla och t.o.m skriva kontrakt med en seriekonkurrent. Det är helt obegripligt om inte klubbarna först är överens om att t.ex FBK i detta fall får ta kontakt med MJ.

Henrik: Jag lutar också åt att ÖHK åker ur SHL. Hur klubben då skall kunna komma tillbaks är mycket svårt om det ens är möjligt. Felet är att man inte i tid skaffade sig en riktig sportchef som kan bygga ett lag. Det är inte pengar som fattats.