Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#4062
JN27
Deltagare

Var på besök i skogen för att se Bofors spöa på solnaråttorna. Stundtals mycket slarv men också stundtals mycket finlir. Fanns en del spelare i framförallt BIK jag gärna skulle se i en tredjelina/fjärdelina i Örebro. Lavoie, Larsson, Carl Persson, Ejdsell och Matsson imponerade ordentligt och jag skulle alla dagar i veckan skicka Brage för Kruse. En ung och helt fenomenal målvakt med en ruggig spelförståelse.

Har en stor BIK-fan och Kga-bo på jobbet, han var helt inställ på förlust igår så han är glad idag.

Hur som helst talade han om målvakterna igår och enligt hans mening är Engelage den klart bäste målvakten och Kruse spelar just nu på toppen av sin förmåga. Därför var han rädd att Kruse inte skulle klara ytterligare en match på den nivån

Åldern talar ju dock till Kruses fördel pga att han är född 95. Håller du ändå en såpass hög nivå i den åldern finns det ju mycket man kan utveckla i en högre liga.
Fick känslan av att majoriteten av karlskogingarna var försiktigt optimistiska igår. Det kändes på hela stämningen även från spelarhåll. Dock tror jag de har en chans att smälla på Rögle med lite flax.