Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#4083
Andreas
Keymaster

Det är inte långt mellan städerna direkt och om man får välja att sponsra en SHL-klubb istället för en HA-klubb tar man nog hellre den första om man inte känner väldigt starkt för HA-klubben förstås och sedan finns det ju alltid en fördel med att marknadsföra sig i storstaden bredvid för att attrahera kunder eller bara skapa exponering.

Det är ju dock också en anledning att fortsätta sponsra Örebro över Karlskoga, men då tar kanske hjärtat överhanden om chansen ges att stötta det lokala laget istället i högsta serien.

Det är bara vad jag hört och det verkar inte helt orimligt att någon eller några väljer att stötta Karlskoga istället. Det är troligen inte några av de större sponsorerna.

Karlskoga är ju på riktigt en liten håla, har för mig att de nästan halverat sin befolkning senaste 25 åren. Måste vara väldigt få och små sponsorer därifrån till Örebro. Jag tror ÖHK tjänar på om BIK går upp, garanterat två utsålda BA där skogsraggarna tömmer barerna. Sedan slipper klubben två dyra resor till Ängelholm.

Ja, absolut. Det blir nettoplus alla gånger för Örebro om Karlskoga går upp. Riktig publikfest med ordentlig derbykänsla.