Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#14653
pb_90
Deltagare

Växjö brukar väl generellt spara rätt så mycket utrymme i budgeten för att plocka in spelare senare på säsongen. Men nu är det väl redan lite ”rädda säsongen”-mode.. Dom lär väl dock inte kunna trycka in hur många sådana spelare som helst utan att börja släppa lite spelare?

Det är inte så vackert att glädjas åt andras missöde.. men med det sagt. Det är så jävla skönt att inte behöva ha ångest över ÖHK:s SHL-existens redan i omgång 13.. En fjärdedel in på säsongen och vi har närmre till plats ett (5p) än till kvalplats (12p).

I år känns det också som fler lag faktiskt är klart sämre än oss. Oskarshamn (8p), Leksand (12p), Brynäs (12p) och Linköping (13p) bör vi absolut greja med det försprånget vi har. Malmö ser sämre ut än på länge och har inte musklerna för att värva in spets (plus 9p bakom med en match mindre spelad). Försprånget till Växjö på tolv poäng är stort men inte omöjligt sett till laget dom har på pappret. En play-in plats känns superrimligt och vi kommer nog ha goda möjligheter att hugga på direktplats också vilket känns ohyggligt bra.

Det måste vara så skönt för spelarna att inte behöva spela med kniven mot strupen också, det finns lite andrum för utveckling osv. Men samtidigt finns direktplatsstrecket där som en sporre. Så jäkla kul!