Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#14677
pb_90
Deltagare

Yes! Såg också corsi siffrorna efter igår. Tittade även på lagets corsi sista 5 matcherna och där är vi i topp. Backlund / Irving hade riktigt dåliga siffror igår. Kan tänka mig att Warg framförallt kommer konkurrera med Backlund om en plats.

Fy fan det var så pass bra alltså? 56,18% i corsi senaste fem men en PDO på 96,03%. Det tyder ju till och med på att vi i någon mån har underpresterat/haft otur i dessa matcher. Men med bra special teams så kan man komma en bra bit på vägen alltså. Trea i BP nu och sjua i PP.

Galet att man har gått från att läcka som ett såll till att vara totalt kompakta i BP. Det såg ju onekligen mörkt ut i början på säsongen.

Verkligen. Men många av de BP-målen som kom i början var ju inte rena PP-mål. Så statistiken var rätt dopad där! Och vi kommer självklart inte att hålla samma form i special teams som nu hela säsongen. Men nu verkar det å andra sidan finnas utrymme för en bättre prestering 5v5. Det är coolt att vi kan vinna matcher pga special teams när spelet 5v5 har hackat produktionsmässigt. Det känns som en superstyrka!

Sen vad det gäller Furch. Det som är så skönt med honom är också att ingenting tyder på att han överpresterar eller något. Jävligt stabil bara och det kommer man oerhört långt på! Arntzén har ju också sett strålande ut de två matcher han har spelat. Han är ju värd fler matcher han också egentligen.