Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#14758
pb_90
Deltagare

Lite hockey ikväll, kanske finns något intressant att säga efter det haha.
Håller på Malmö och Djurgården ikväll iallafall.

Var lite förvånad att Djurgården var så stora favoriter mot Rögle ändå. Trodde oddsen skulle vara ganska jämna, men icke. Rögle har ju sett jämna ut, men faller de så väldigt utan Kurran?

Man blir ju lite rädd vad det skulle innebära om Näkyvä skadas, och varför har vi inte förlängt med honom redan? Han är ju en av SHL:s bästa backar…

Rögles backbesättning är ju rätt sjuk egentligen. Tror att Kurran, Hansson och Gelinas alla är 1:a backar vad det kommer till gamescore. Och Shira hadeju en 28:a poängssäsong för två säsonger sedan. Djurgården har knappt bättre form senaste fem och hemmaplan, dock senast mot Oskarshamn hemma så var dom ju klappruttna..

Djurgården är så jävla konstiga… efter matchen mot oss så trodde jag att dom skulle krossa järnet. Dom såg ju sjukt bra ut då.. men sen har dom inte alls varit skräckinjagande efter det?

NJ måste väl ha hört sig för med Näkyvä eller? Framförallt eftersom Rissanen har förlängt, tjänstefel annars. Näkyvä borde väl dock ha bra chans att landa ett NLA eller KHL-kontrakt till slut ändå.. och det kanske är efter denna säsong det blir.. ve och fasa..