Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#15178
pb_90
Deltagare

Jag är faktiskt orolig över att det ser så jävla kasst ut och har gjort nu i flera matcher. Det är många som ser slitna ut dessutom. Det är väl den tiden på året men man bör ju ta sig en funderare över detta. Har jag fel?

Det är klart att man blir lite orolig när det inte ser bra ut. Men formen kommer ju att variera över tid, så är det ju bara. Det gäller att tränartrion hittar tillbaka till grundspelet och får fram den arbetsinsatsen som var i början av säsongen. Men även om det har börjat sett lite sämre ut så är vi ju med i alla matcher egentligen och hugger. Vi ligger tre poäng från förstaplatsen, nio till sjundeplatsen, 16(!) till plats elva och 26 till kval. Vi har alltså marginaler för en liten svacka, och om vi har en spelmässig svacka men ändå lyckas ta poäng så kanske vi kan hänga med ändå.

Det vore ju annars ett perfekt läge för NJ att slänga in någon spetslirare nu. Frågan är vad man vill få in? Fortfarande en back som känns rimligast väl? Skulle iofs vara najs med en riktig spetsforward också och låna tillbaka Lodin till Hästen.