Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#15315
JN27
Deltagare

Jag vet inte riktigt hur vi ska få PP att fungera bättre, men jag känner att vi verkligen saknar en spetskompetens där. En riktig spelfördelare, och jag tror mer på en forward än en back för att lösa det.

Problemet är väl att den spelartypen är inte direkt känd för att också ha en stor arbetsmoral och sätta laget före jaget, vilket Örebro också helst vill ha i en spelare.

Jo är kanske lättare att hitta en spelfördelare som forward än som back. Men som du säger, man vill ju inte gärna ha någon latmask direkt då.. Visst känns det inte som att ÖHK har haft en spelfördelare på många år? Jag antar att Salminen är tänkt att vara det i år egentligen, men det kanske är för dåligt med bara en? För att få ett giftigt PP kanske man måste ha ett par tre st som tänker likadant som ser var passningarna ska ta vägen någonstans innan puckens ens har kommit. Vi har inte riktigt den där skicklighetsnivån för snabba passningar på små ytor.

Ryan är väl det närmsta spelfördelare vi har varit och hur bra var inte han liksom. Viksten och Johansson har inte varit i närheten av den produktionen de hade när han spelade här. Och det är ju också beviset på hur en spelare kan vara så viktig för en kedja.