Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#15351
pb_90
Deltagare

Grym match igår alltså! Var på plats för andra gången den här säsongen och så lyckas man pricka denna.. mumma!

Första perioden kan ha varit den bästa perioden för säsongen? Och sedan kändes det aldrig farligt. Så sjukt stabilt, och detta med fyra ordinarie borta och andrakeepern i målet.

Håller med i allt du säger. Det enda som skulle tala emot att det är ”den bästa perioden för säsongen” är att Frölunda har dålig form och man vet inte vart man har dem riktigt. Men Örebro gjorde dem verkligen dåliga och det kan mycket väl vara en av de bästa. Riktigt skönt att vi är tillbaka där vi var för några månader sen.

Vill lyfta fram många spelare men landar nog i Arntzen ändå. Sjukt tungt att gå in och göra en så bra match och inge ett sånt lugn med så få matcher bakom sig. Tror vi kan ha något riktigt bra där. Även Öberg kliver in och är kanon. Förstakedjan även den magisk. Frågan är vart man ska stoppa in Sacke när han är tillbaka?

Arntzen kändes jäkligt stabil. Trist där på deras tredje mål för honom.. han gör ju en bra match och det kändes onödigt att dom släppte Mustonen helt sopren i det läget.

Sen så känns det faktiskt som att Harper faktiskt har lyft förstakedjan? Och då känns det dumt att ändra på det när Salminen kommer tillbaka? Salminen är ju skicklig men kanske inte den hårdast jobbande. Kanske sätta honom med Rask och Rensfeldt som båda tar det defensiva jobbet främst?