Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#15458
pb_90
Deltagare

Är Weinstock bättre än de andra?

Jag kollade lite siffror och Lodin och Bagenda är väl de som kanske har svagast siffror bakom sig. Lindholm är en offensiv kraft, men också svagare defensivt.

Weinstock är bra defensivt, men hans offensiv är inte på den nivå det en gång var.

Öberg känns rätt OK ändå jämfört de andra. Han känns ganska given i jämförelse.

Öberg är väl den som känns mest given? Han är väl en av få som verkar ha lite uppåtgående form tex.

Undrar hur Bagendas säsong hade artat sig om de 1245 ramträffarna han har haft hade inbringat ett gäng extra mål? Om hans självförtroende hade ökat osv.. Han lär väl hur som helst vara den som får vara extraforward. Han är väl den som är enklast att bara stoppa in här och var egentligen.

Det känns perfekt att Kovacs får debutera mot Luleå. Bör kunna ge honom en jäkla massa energi direkt! Hoppas verkligen att han kan få igång produktionen på Rensfeldt och Rask som egentligen är dom två av dom lirarna man är något besviken på offensivt. Det ska dock tilläggas att man istället är positivt överraskad av dom defensivt.

Edit: Weinstock hade ju en superstart på säsongen tillsammans med Mastomäki och Gustafsson. Sedan har han varit totalt osynlig innan avstängningen. Hoppas att han kan studsa tillbaka? Han borde ju kunna fylla en funktion i PP kan jag tycka.

  • Det här svaret redigerades för 3 år, 4 månader sedan av pb_90.