Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#15507
Henric
Keymaster

En del snack om Bouchers tackling på Högström senast.


Vad tycker ni? Kändes som en solklar propp på någon som åker och flöjtar… hade Högström varit redo så hade han kunnat göra något som tvingar Boucher att ändra åkbana eller vad som helst.. inte bara åka och glo på pucken..

Sedan har Boucher kanske lite onödigt hög fart och träffar kanske inte 100% klockrent. Han kanske får tagga ner helt enkelt? Det ser ju inte bra ut hur som helst… och han kanske inte måste tackla skiten ur folk för att kunna vara effektiv på banan?

Jag orkar knappt engagera mig längre. Det är liksom hopplöst. Det vevas repriser hit och dit, vi kollar vinklar och skickar skärmdumpar på gryniga bilder där eventuell kontakt med huvudet vevas fram och tillbaka. Klart att Boucher har ögonen på sig. Läge för honom att sluta tacklas nu helt enkelt. Ligan har satt ett mål rörande hjärnskakningar och de är utan tvekan villiga att offra tacklingar på det altaret. Det är åt det hållet vi går, missta er inte. Vi ser också att filmningar blir allt vanligare för att markera eller fejka träff mot skallen. De har markerat vart skåpet står och vi går så sakteliga mot en hockey där den fysiska delen kommer att spela allt mindre roll. Och vägen dit kommer att vara kantad av tjatiga och tröttsamma diskussioner enligt den Sanny inlett. Trist.