Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#15510
pb_90
Deltagare

Tacklingen är vad den är. Boucher går in på kropp och Sanny har rätt i att han har för mycket fart. Det är som du säger PB. Han är lite för övertaggad och det är det som resulterat i att liten del av träffen tar i huvudet.

Med det sagt så ska Högström vara tacklingsberedd och inte åka runt och flöjta som han gör. Det börjar bli för mycket sånt i SHL.

Sen kan jag tycka att Sanny är töntig som inte kan ta debatten när han lägger upp den på straffpunkten. Han är aldrig kritisk till annat än det som är mest uppenbart.
Sen är det flera pro-Boucher som beter sig jäkligt barnsligt i diskussionen också. Väldigt onyanserad diskussion.

Det är ju en sjukt otacksam roll att ta att gå in som ”expert” på bedömningsfrågor… Framförallt när expertisen verkar komma från att själv ha åkt på många tacklingar tidigare. Åsikter kommer alltid att skiljas åt och då måste man vara beredd på att få ta en del skit om man sticker ut hakan.

Och som du säger Henric, det kommer till slut att landa i att man inte får tacklas. Är en tackling bara tillräckligt hård från sidan i axel/bröst så är det inte helt orimligt att den tar i huvudtrakten i efterföljande rörelse. Och hur ska man bedöma en sådan tackling? Reglera ytterligare hur hårt man får tackla? Känns inte heller som att det är läge att slänga in fler bedömningar till domarna heller som redan har en tillräckligt otacksam roll…