Svar till: Läktartugg

Svar till: Läktartugg

Hem Forum Hockeysnack Läktartugg Svar till: Läktartugg

#15577
JN27
Deltagare

Med tanke på hur oerhört blek vår backsida blir utan Näkyvä så tycker jag att man kan dra så stora växlar på det. Nu behövs 23 riktigt vassa minuter spädas ut/ersättas. Och eftersom Rissanen fortfarande inte tränar så kommer dessa 23 minuter behöva läggas på Andersson, Backström, Warg, Irving, Pilö och Barklund som i dagsläget är vår backsida. För att det ska bli rimligt över huvud taget så kommer Barklund behöva ta +10min varje match nu (han har ju gjort det bra tidigare så bi kan ju hoppas).

Några backar kommer att få slita hund nu, och det krävs att många steppar upp rejält.

Jo det är helst sant. Det man kan ta i beaktning är ju att en lönepost (Det som täcks av försäkringskassan) finns att locka en back med vilket kanske kommer att göra det enklare att få in en. Man kan ju utlova ordentligt med speltid osv. Drömmen hade ju varit om Ebert fick för sig att komma tillbaka och hjälpa laget. Då skulle man vara i himlen.

Men som du säger så ser det ju oerhört blekt ut. Warg kommer få ta sitt förbannade ansvar att spela som en SHL-spelare nu. Istället för att lalla runt och tjäna pengar. Igår höll jag på att få ett nervöst sammanbrott på honom.