Detta spelschema

Detta spelschema

Det har verkligen varit en uppsjö av tider för matchstart under detta slutspel. Det är mer än en gång jag slagit på TV:n och kommit in mitt i den första perioden. Det är fruktansvärt frustrerande hur TV4 och Cmore har flyttat runt matchstarter för att få plats med övrig TV. Det är nästan så jag är glad att Örebro inte gick till slutspel så jag inte riskerat missa någon del av matchen, nästan.

Om man köper in rättigheterna för att visa SHL-slutspelet borde man ha bättre framförhållning och planera det hela bättre än vad detta har varit. Jag förstår att man också vill kunna visa andra program under den här tiden på året, men det måste gå att planera bättre än såhär. Det finns faktiskt datorer och program som gör det åt TV-bolagen idag.

Som hockeyälskare gör det ont när man även tittar på hur Hockeyallsvenskan nästan helt försvunnit från TV-tablån under senaste året. Det är halvtaskiga strömmar som knappt har en kommentator. Totalt förfall från tiden med Viasat. All heder åt de klubbar som verkligen försöker skapa en bra sändning, men kom igen…

Jag behövde bara ventilera lite. Jag är totalt ointresserad av Brottsplats Sverige och det verkar inte vara så många andra heller som är det, det är fler som kollar på finalen, men ändå väljer man att misshandla produkten man köpt in för dyra pengar. Idioti kan jag tycka.

Dåligt TV4, dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *