Hallå världen!

Hallå världen!

Det här är det första inlägget på bunkersnack.se. Vad är då Bunkersnack? Bunkersnack började som ett samtal mellan två ishockeyälskande vuxna män som kände att vore det inte jäkligt kul om man kunde göra något mer och dela med sig av alla åsikter man har till resten av världen?

Det fina med Internet är att vem som helst kan starta pp en hemsida och börja skriva saker. Det tänkte vi göra nu. Det betyder inte att vi har rätt eller att ni behöver hålla med oss i det vi tycker och tänker, men då får ni helt enkelt kommentera och komma med bra motargument i så fall.

Vi uppmanar till diskussioner kring det vi skriver och vi tänker inte censurera personer som inte håller med oss. Däremot får ni vara beredda på att vi kommer att bemöta kommentarer med nya kommentarer.

Varför Bunkersnack? Örebro Hockeys hemarena gick under många år under smeknamnet ”bunkern”, vilket rent av kan ha varit ett smickrande namn för det skjul som de då spelade i. Idag är Behrn Arena en modern arena med ett tak som inte läcker in och normal inomhustemperatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *