Jacob Bjerselius till Västervik

Jacob Bjerselius till Västervik

Örebro Hockeys J20-lag stod för en historisk insats när de började klubbens första bronspeng genom tiderna. Jacob Bjerselius var en av lagets främsta spelare med hela 38 poäng på 45 matcher i J20 SuperElit. Han har varit en av de juniorer som tidigare fått chansen att sommarträna med A-laget och även varit uppkallad till A-laget under säsongen vid ett antal tillfällen även om speltiden varit begränsad.

Han verkar nu vara ”förlorad” för Örebro då Västervik IK har gått ut med att de värvat honom. Bjerselius fick chansen i Hockeyallsvenskan redan förra säsongen när han var utlånad till Oskarshamn, men med de nya utlåningsreglerna som Hockeyallsvenskan tvingat fram misstänker jag att detta nog var en bra lösning för alla parter. Bjerselius får chansen att visa vad han går för på seniornivå och Örebro kan hålla ett litet öga på honom.

Han är ursprungligen från Vendelsö och Haninge, men har spelat de två senaste säsongerna i Örebros J20-lag. Nu blir det dock Västervik minst en säsong framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *