Mantler och Lihagen förstärker Lindlöven

Mantler och Lihagen förstärker Lindlöven

Redan förra säsongen gick det rykten om att Lindlöven försökte värva in Niklas Lihagen, men det brast då man inte lyckades hitta ett sidogig till honom. Nu rapporterar dock HockeyNews att man lyckats ro i land värvningen och att han kommer att presenteras inom kort.

Ett annat namn som däremot är helt klart för övergång är Örebro Hockeys superlöfte Isak Mantler. Han var backup redan förra säsongen, men dubblerade då mellan Lindlöven och J20. Han var en viktig pelare i det bygge som till slut bärgade ett SM-brons tidigare detta år. Mantler kommer att kunna matchas på en högre nivå och utvecklas vidare.

Vem hans sparringpartner blir vet vi inte då Daniel Marmenlind inte verkar bli kvar i Lindlöven. Marmenlind rundade av säsongen med 90,7% och 2,98 GAA på 30 matcher. Nu är inte Lindlöven Hockeyettans bästa lag, men jag misstänker han hade hoppats på lite bättre resultat efter säsongen. Samtidigt var det nog väldigt skönt att få en hel säsong i samma klubb och spela mycket överlag.

AIK var så pass imponerade av hans insats att man tog in honom som tredjemålvakt mot slutet av säsongen, men det blev inget inhopp där tyvärr. Om det blir någon fortsättning där återstår att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *