Förlust mot Färjestad trots kämpainsats

Förlust mot Färjestad trots kämpainsats

Färjestad kom till Örebro med re raka segrar, vilket inkluderade premiärsegern mot Örebro där man till slut vann med 7-3. Man slog sedan Västerås med 7-5 och SHK med 3-2. Seriespelet är en lång resa som ska avklaras inför SDHL-kvalet i vår för dem.

I den första matchen lagen emellan stod det 4-2 efter två perioder och Örebro hade stångat och slitit för att hänga med i matchen. Man stod upp och försökte ge dem en match, men när Färjestad tryckte ifrån ordentligt märkte skillnaden som ändå fanns mellan lagen.

Den skillnaden var inte riktigt lika uppenbar i gårdagens match. Örebro tog ledningen och försvarade den väl i cirka en och en halv period. Ellen Rignert i målet gjorde också sitt för att ge laget en ärlig chans att skrälla till sig poäng mot seriesuveränen.

Men likt den första matchen så orkade inte riktigt Örebro stå emot hela matchen. Örebro vann den första perioden med 1-0, men de två följande vann Färjestad med 0-2 var. Färjestad har helt enkelt bättre, men spelmässigt var skillnaden anmärkningsvärd mellan den första matchen nu denna returmatch.

Nu väntar en ny match mot Leksands IF:2 senare idag. En till mycket svår match. Mer om den senare.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *