Broc Little till Örebro?

Broc Little till Örebro?

Den relativt kortväxte amerikanen med det skarpa målsinnet Broc Little ryktades vara på väg in till Örebro redan inför den förra säsongen, men så visade det sig att kassan var tom och kontraktet fick brytas. Istället blev det en säsong med Davos i NLA som faktiskt ledde till förnyat kontrakt, men klubben ångrade sig sedan och har försökt hitta en ny adress till Little.

Den uppenbara klubben vore då Linköping där Little spenderade tre mycket framgångsrika säsonger och det surrades om att ett kontrakt också fanns på plats för honom att skriva på, men det verkar nu som att Niklas Johansson lyckats snuva Linköping på liraren. De två är bekanta sedan gammalt då det var NJ som tog Little till Europa och Sverige. Little svarade med att göra 35 mål och 31 assist under sin första och enda säsong i Västerås.

Nu ska han alltså vara klar för Örebro enligt Dragskott. Han gjorde hela 21 mål och 15 assist på 48 matcher under föregående säsong. Det här skulle vara en riktig klassvärvning av NJ. Att han dessutom lyckats lösa en förlängning med Marcus Weinstock tidigare idag riskerar han att bli än mer omtyckt av Örebroarna, vilket är ganska anmärkningsvärt med tanke på hans många år hos Västerås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *