Corsi: Örebro – Malmö 7/12

Corsi: Örebro – Malmö 7/12

Förhoppningarna om nya poäng fanns hos många och Örebro visade upp fin effektivitet matchen igenom, men skulle inte lyckas hålla undan mot ett taggat, men ändå skadedrabbat Malmö.

PB_90 har analyserat även denna insats med något nedslående resultat.

Laguppställning

Totalt för laget

Örebro får under matchen en corsi på 42%.

Backar

Indata på Aronsson saknas. Backström och Bartley enda backarna med positiv corsi. Det som i mina ögon sticker ut mest är vad avsaknaden av Andersson betyder för Hellström. Nu är det bara en match som Hellström har varit utan Andersson så underlaget är lite mer sparsamt. Vi får helt enkelt kolla upp detta igen efter matchen mot Växjö där Andersson inte heller kommer att medverka.

Forwards

Anton Johansson fick ingen speltid. Förstakedjan är enda kedjan med positiv corsi. Övriga kedjor visar inte alls på några bra siffror.

Kommentarer

Ingen vidare match rent statistiskt. Dock så är det i mina ögon tydligt att det här laget är i akut behov av kvalitativa minuter på backsidan. Utan Jonathan Andersson så blir det väldigt sparsamt med sådana och jag hoppas verkligen att det kan komma in en toppback till nästa säsong.

 I och med att dom matchtäta dagarna kommer oftare och oftare så använder jag indata från www.hockeynews.se. Nedan ser ni även en bild från hockeynews som illustrerar vart avsluten kommit ifrån (i alla spelformer). Bild två visar i vilka zoner som avsluten tagits. Örebro har för andra matchen i rad sparsamt med avslut mitt i slottet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *