En till tränare till nästa säsong: Hamilton får nytt förtroende

En till tränare till nästa säsong: Hamilton får nytt förtroende

Chris Hamilton kom in som en virvelvind och fångade inte bara spelarna med sin fantastiska attityd och utstrålning, även vi beskådare tog honom till våra hockeyhjärtan. Jag ska inte säga att han gjorde det på egen hand, men han hade definitivt stor del i att vända den väldigt tunga och negativa trend som laget hade under mitten på säsongen och istället avslutade på i stort sett bästa möjliga sätt.

Hamilton är utan tvekan en tillgång och rubriken får nog ses som lite med glimten i ögat med tanke på att man också anställde en annan tränare nyligen. Hamilton levererade verkligen under förra säsongen och kan han fortsätta att få en så stor grupp med människor att prestera sitt yttersta under en hel säsong är han värd varenda krona.

Hamilton kommer inte att vara en heltidsresurs utan endast vara närvarande i Örebro ett par dagar i månaden, men jag skulle tro att han ändå har stenkoll på spelarna och laget när han är någon annanstans.

– Det känns fantastiskt kul att vi kan fortsätta arbeta utifrån den process som vi startade i slutet av förra säsongen. Att Chris nu är med från start känns väldigt bra och han kommer att fylla en viktig funktion i vårt ledarteam, säger Sportchef Niklas Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *