Fjortontre tackar alla för säsongen som gått

Fjortontre tackar alla för säsongen som gått

Örebros supporterklubb 14-3 har släppt ett tackbrev på sin hemsida som finns att läsa i sin helhet även nedan. Under säsongen som gått har hela 725 personer valt att bli medlemmar i föreningen.

Om man vill stötta tifo-gruppen finns det tifo-girot dit man kan skänka både engångssummor eller varje månad: 498-7004 (Företagsnamn: 14-3 Örebro).

Här kommer tackbrevet:

Då vi dels har sörjt utfallet av årets säsong och dels haft lite för många järn i elden har det inte kommit något riktigt avslut från 14-3’s sida.

Vi vill tacka alla medlemmar för att ni väljer att stötta Örebro Hockeys supporterförening med allt vad det innebär. Säsongen har kanske inte har blivit som vi ville, men trots de motgångar som laget ändå har haft med värvningar och sitt powerplay tog dom sig till slutspel även i år. Vi alla ville självklart att säsongen skulle vara längre, men sådan är sporten och vi hoppas att ÖHK kommer ännu mer laddade till nästa säsong! Det kommer garanterat vi göra.

Vi välkomnar samtliga medlemmar tillbaka till vintern igen, men innan dess hoppas vi att många vill komma på årsmötet. Mer information om detta kommer senare.

Än en gång, stort tack till er medlemmar för ert engagemang och tack till Örebro Hockey för glädjen ni skänker oss! Vi ses på K!

Styrelsen i 14-3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *