Helt otroligt … Örebro ger bort matchen igen

Helt otroligt … Örebro ger bort matchen igen

Jag börjar känna mig tjatig. Två bra perioder och sedan torsk efter man tagit korkade beslut i tredje. Det är knappast någon nyhet att jag inte är ordförande i Rasmus Rissanens fanclub, men beslutet att sätta upp klubban i huvudet på Robin Alvarez är på en annan nivå än hans dåliga beslut. Han kommer garanterat bli avstängd för detta och det ska han bli .

Patrik Virta som fick chansen istället för Viktor Lodin gjorde en klart godkänd insats. Han hade en snygg assist på Rodrigo Abols 2-1 och den utvisning han drog på sig var verkligen helt uppåt väggarna felaktig. Man kan inte åka ut för holding om man aldrig håller i motståndaren.

Örebro gör en riktigt bra första period och leder rättvist med 1-0. Målet kom på en bjudning från Skellefteå, men de hade jobbat ihop till det så att säga. Aaron Palushaj bjöd tillbaka i andra perioden, men så drog sen Abols in 2-1. Andra perioden är fortfarande klart godkänd, för att inte säga bra från Örebros sida.

I tredje lyckas Skellefteå forcera in 2-2 innan Rasmus Rissanen väljer att crosschecka Robin Alvarez i huvudet här han försöker åka runt honom. Det är förstummande korkat av honom och han kostar laget segern.

Det är många som ropat efter att man ska peta honom och plocka upp Lukas Pilö istället. Nu lär Rissanen få sitta på läktaren ett tag misstänker jag, men vi får väl se om de väljer att plocka upp Pilö eller inte. Det beror väl på hur viktig man tycker han är för J20.

Jag är besviken att man inte lyckas spela konsekvent i 60 minuter. De har fortfarande saker att jobba på utan tvekan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *