Henriksson till Tyringe

Henriksson till Tyringe

Oliver Henriksson från Örebro J20 var uppkallad till A-laget för en match under säsongen som gick, men det blev ingen istid för sistaårsjunioren. Han var en en av många duktiga spelare som bidrog till den fina säsong som J20 hade och där slutade på totalt 18 poäng, 8 mål och 10 assist, på 45 matcher. Han har under sin tid i Örebro varit en av de mer poängstarka spelarna, men också varit en förebild med sitt hårda jobb över hela isen.

Han har tidigare representerat Färjestad och Brynäs på juniornivå. Då han blivit överårig blir det att söka sig vidare i karriären för den snabbe, ettrige forwarden. Tyringe Hockey har nu släppt nyheten om att de skrivit kontrakt med Henriksson. Han berättar för deras hemsida om sin situation:

– Tack! Jag har en agent som tog kontakt med klubben. Sedan ringde Mackan Norell upp mig och jag tyckte att det han berättade för mig lät spännande, så nu har jag också skrivit på.

För egen del vill jag utvecklas och ta steg i rätt riktning. Annars tycker jag att laget ser spännande ut. Det känns som ett bra gäng och vi ska göra allt vi kan för att ta oss till Allettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *