Inför Brynäs – Örebro

Inför Brynäs – Örebro

Örebro som har seriens sämsta form beger sig till Gävle för att möta ett annat lag som har riktigt tveksam form. Den stora frågan är då om de små ändringar som Örebro gjort är tillräckligt för att man ska ha en riktig chans och vara minst dåliga i en match som troligen inte kommer att gå till SHL-historien.

Örebro har sparkat Libor Hudacek och värvat Anton Hedman samt Jeremy Williams. Även Nick Ebert är på väg in, men är inte spelklar förrän efter uppehållet. I övrigt är det inte mycket att anmärka på i skadeväg.

Sakari Manninen spelar OS och Rodrigo Abols är tillbaka efter en lyckad sejour i BIK Karlskoga och Hockeyallsvenskan.

Brynäs har kanske lite av en backkris när Ryan Gunderson spelar OS med USA och Simon Bertilsson spelar med Sverige i samma turnering. Lucas Carlsson är också borta. In kommer istället talangen Lucas Gustavsson som får debutera i SHL.

Som vanligt gäller det att hålla koll på Kevin Clark. Han är livsfarlig, framförallt mot Örebro. Det blir en mäktig uppgift för Brage. En uppgift jag hoppas han löser på bästa sätt. Örebro behöver en het målvakt nu under avslutningen av säsongen och Eero har inte riktigt klarat av att leverera på senare tid.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore Sport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *