Inför Färjestad – Örebro 19/12

Inför Färjestad – Örebro 19/12

Under uppehållet har Örebro lagt fokus på att finjustera spelet och rätta till de saker som Niklas Eriksson tycker fallerat under inledningen av säsongen. Det är inga jätteändringar som gjorts, men förhoppningsvis kommer Örebro att fortsätta söka sig in på mål mer och även få utdelning för det.

Annars behöver Örebro fortsätta jobba med att inte ta en massa utvisningar och bli tvingade att spela med en man mindre. Den spelformen är inte lagets styrka. Spelet med en man mer däremot har varit bra och det hoppas jag att det fortsätter att vara.

En del spelare har vilat av olika anledningar under veckan: Jere Sallinen har spelat med Lejonen och därmed tagit det lite lugnare än resten. Aaron Palushaj har varit ”sjuk” och därmed vilat en del, men han är med på bussen västerut. Även Nick Ebert har haft lite småskavanker, men spelar.

Kalle Olsson är fortsatt skadad, men i övrigt kan vi nog vänta oss en laguppställning som är väldigt lik den som spelade mot Frölunda och Malmö.

Forne Färjestadsspelaren Stefan Stéen står i mål.

Det blir även lite speciellt för Jörgen Jönsson som spenderade många framgångsrika år i Färjestad under sin karriär. Nu har han varit där innan som tränare med Växjö, men likväl blir det att spela mot sitt gamla lag i en ny roll.

Färjestad å sin sida får klara sig utan Sebastian Erixon (skada),Alexander Johansson (skadad, rygg), Fabian Zetterlund (JVM) och Per Åslund(skada, hjärnskakning). Tidigare skadadeMikael Wikstrand verkar kry igen och redo att inta isen för de grönlila.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och 14-3 kommer att bussa dit med en större grupp för att skapa lite stämning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *