Inför Malmö – Örebro 14/3: Allt att vinna!

Inför Malmö – Örebro 14/3: Allt att vinna!

Lagom som jag började knåpa på den här texten möttes jag av nyheten att Super-Glenn, också känd som Wayne Glensky, även kallad Glenn Gustafsson, har kommit överens med klubben om nytt kontrakt och bli kvar i klubben. Han har tillsammans med Jordan Boucher och Christopher Mastomäki bildat en av SHL:s bästa kedjor (enligt Hockeylabbet) på senare tid och många har ropat efter att förlänga med Glenn som var den enda med utgående kontrakt.

Hur långt det är vet vi inte än, men förhoppningsvis pratar vi flera år framåt då Glenn verkar ta kliv varje säsong.

Matchen ikväll står mellan två lag som båda har mycket att spela för. Malmö vill ha en direktplats till kvartsfinalerna och Örebro vill behålla sin plats till play-in. Örebro kommer att ställa upp ordinarie lag nere i Malmö, medan Malmö har lite skador de måste ta hänsyn till. Inte minst tappade de viktiga backen Carl-Johan Lerby i derbyt med Rögle.

Malmö har varit svåra för Örebro, men Örebro vann faktiskt senaste mötet med 3-2.

Örebro har fördel mot Brynäs i form av bättre målskillnad, men Brynäs möter ett Frölunda med ingenting att spela för. Linköping ligger två poäng efter, men de möter HV71 som de har en imponerade vinstsvit mot på bortaplan.

Örebro sitter i förarsätet, men ingenting är givet. Det kommer bli en nervös afton för många av oss. Ett tappert gäng är på väg ner redan och kommer se matchen på plats. Matchen sänds på Cmore Hockey och börjar 19.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *