Inför Örebro – HV71

Inför Örebro – HV71

Två formsvaga lag ska försöka ta poäng av varandra under kvällen. Örebro som härjats rejält av magsjuka under senaste veckan har haft egen träning under de senaste dagarna och förhoppningen är att alla ska vara friska till kvällens match. Med lite tur får även Jonathan Andersson klartecken efter sin hjärnskakning.

Örebro har vunnit de två senaste matcherna mot HV71. Den förra hemmamatchen för drygt två månader sedan slutade 3-0 till Örebro, men senaste matchen i mellandagarna vann HV71 med 5-2 hemma i Kinnarps Arena.

HV71 får tillbaka Christopher Persson, men Topi Jaakola saknas istället. Robin Figren är tveksam till start. Libor Hudacek har dragits med en förkylning och är ett frågetecken, men i övrigt ser det ut att vara fullt lag för Örebro.

HV71 spelar, i mitt tycke, en rolig hockey med mycket skott. Det är dock en väldigt ineffektiv spelstil då de skjuter mycket brett och vitt och från långt håll. Jag har ändå goda förhoppningar om att ett friskt Örebro ska kunna slå ett formsvagt HV71. Med full backlinje, frisk målvakt och ordinarie forwards borde det kunna gå att göra.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore Hockey om man inte kan ta sig till arenan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *