Inför Örebro – Oskarshamn 12/10

Inför Örebro – Oskarshamn 12/10

Kommer ni ihåg känslan från 2013-09-17 ungefär klockan 21:15? Inte? Låt mig därmed beskriva det som hände:

Örebro hade tagit emot Leksand hemma.

Örebro sköt 46 skott på mål, Leksand sköt 13.

Örebro gjorde 1 mål, Leksand gjorde 2.

En av de mest ensidiga matcher som spelats i Behrn Arena. Alla var på skitdåligt humör och SHL-säsongen var förstörd, nästan.

Jag säger inte att Oskarshamn kommer att bli lika utspelade som Leksand blev då, men att gå in med någon form av inställning att detta kommer att bli enkelt eftersom Örebro är i så bra slag just nu kan komma att leda till en fet besvikelse. Karlskrona var inte heller någon drömmotståndare för Örebro, tvärtom.

Oskarshamn har kanske återvänt lite till verkligheten efter att ha öppnat SHL på ett starkt sätt, men förlustraden ska brytas någon gång och Örebro går just nu lite för bra nästan. Det kommer att avta.

Oskarshamn kommer att ställa upp med samma lag som senast mot Frölunda där de faktiskt stod för en bra insats. De kom aldrig närmare än 2-1, det slutade 3-1, men de var med i matchen.

Linus Öberg kommer att få chansen från start ikväll på bekostnad av Viktor Lodin. I övrigt kör man bara på. Vem står? Ja vi får se.

Matchen börjar 15.15 och det närmar sig slutsålt. Jag hoppas på ett ordentligt bortafölje också. Det hade varit kul att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *