Inför Skellefteå – Örebro 4/11

Inför Skellefteå – Örebro 4/11

Örebro Hockey har haft en lite märklig förmåga att spela på den nivå som motståndarna befinner sig på. Mot sämre lag har spelet sett sämre ut, mot bättre lag har spelet sett bättre ut. Man har helt enkelt svårt att styra matcherna.

Defensivt sitter det mesta och målvaktsspelet har varit riktigt bra. Det är främst det offensiva spelet som haltat egentligen. Nu när Skellefteå väntar så borde det logiska och rimliga vara att Örebro också höjer sig. Eller?

Skellefteå däremot har inga problem med målskyttet. På senare tid har målvaktsspelet blivit lite mer normalt från de närmast abstrakta siffror som de levererade i början av säsongen. Det är fortfarande bra, bara lite mer verklighetstroget.

De har levererat bättre än i alla fall jag förväntat mig, men senaste fem har man förlorat tre matcher.

Ett gäng spelare vilade från träning senast och Joel Mustonen verkar vara på god väg tillbaka till match. Vad det innebär för Milton Oscarsson får vi vänta och se. Han är rimligen närmast laget av juniorerna bortsett Leo Carlsson.

Adam Mascherin har varit skadad för Skellefteå, men annars ser det rätt bra ut för Västerbottningarna. Formen är dock sviktande. Det blev förlust senast, men då gick matchen i Skellefteå. Örebros tur att vinna ikväll?

Matchen börjar 19.00 och sänds Cmore Live 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *