Kerby Rychel siste man in

Kerby Rychel siste man in

Det har ryktats om en till spelare in ett tag nu och det sades vara nära en finländsk spelare för inte så länge sedan, men istället fick Niklas Johansson napp på Kerby Rychel. Draftad i förstarundan 2019 som nummer 19 av Columbus, men har studsat runt lite efter det. Han har legat på gränsen mellan NHL och AHL hela tiden och fått ett par chanser med Montreal och Calgary. Ambitionen är också att ta sig tillbaka till NHL, men att göra det genom en säsong i Sverige.

Rychel är en offensiv talang med ett riktigt gott målsinne. Han är inte center, men hans siffror är jämförbara om inte bättre än Aaron Palushajs siffror i AHL. Det innebär dock inte att han kommer att klara av övergången till stor is och spelet i SHL lika bra som Palushaj gjorde, men nog finns det massor med potential i den här killen.

Niklas Johansson har verkligen levererat med denna värvning även om han är otestad i Europa.

– Jättekul att vi får in Kerby. Jag har haft koll på honom ett tag och är väldigt glad över att det nu är klart. Kerby en talangfull spelare i en väldigt bra åler och som jag ser ytterligare utvecklingspotential i. Vi får in en forward med bra karaktär och som jobbar stenhårt. Kerby vet hur man trycker dit puckarna och hans ambition är att ta sig tillbaka till NHL, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *