Kilpeläinen klar för 1 år till

Kilpeläinen klar för 1 år till

Eero Kilpeläinen värvades som en förstamålvakt till Örebro efter många bra säsonger i finska ligan där han under sista säsongen mer eller mindre bar KalPa till final, men tyvärr föll där. Kilpeläinen har tagit förstaspaden och visat upp ett stabilt spel med fina toppar. I hans sällskap har Axel Brage också visat sig vara en mycket duglig backup.

Tyvärr har Kilpeläinen kanske inte riktigt levererat samma typ av idiotbra insatser som Hudacek hade en tendens att göra i vissa matcher, men istället har han varit jämnare. Jag tror det här är ett bra beslut från NJ, inte minst eftersom han troligen fortfarande har mer att ge och i och med att han har en del kvar att bevisa kanske inte är fruktansvärt dyr.

Ett år till med Eero the Hero känns tryggt.

– Eero är otroligt viktig för vårt lag och med sitt målvaktsspel ger han oss alltid chansen att vinna matcher. Det känns väldigt bra att vi har kommit överens och att Eero kommer stanna hos oss över nästa säsong, säger Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns väldigt bra att få stanna i Örebro ytterligare 1 år. Jag och familjen trivs jättebra och det är underbart att få spela framför vår fantastiska publik, säger Eero Kilpiäinen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *