Måltorkan fortsätter

Måltorkan fortsätter

Precis som vi sett i så många matcher innan kunde Örebro ha större delen av spelet i både första och andra perioden, men inte kapitalisera på sina chanser utan man fick nöja sig med ett mål på dessa två perioder.

Färjestad gjorde istället två mål på färre chanser och då är det svårt att vinna när hockeygudarna bara grinar en i ansiktet.

Riktigt kul att just Leo Carlsson göra 1-0. Riktigt surt att Örebro inte kunde fortsätta och bygga på det. Det är lite av ett slumpmål som är kvitteringen och ledningen de tar i andra är en ren individuell prestation. En uppåkning och ett hårt, välplacerat skott.

När Örebro sedan ska jaga i tredje är det Färjestad som tar initiativet istället och Örebro ser sega och trötta ut. Nu spelade nog många spelare mer än de brukar och det har varit ett tätt matchande, men jag tycker nog att man ska kunna orka lite mer än vad som syntes i tredje.

Jonas Arntzen gör en stabil insats i målet och inger ett tryggt intryck. Han kan inte göra värst mycket på något av målen.

Sur förlust, men symptomatisk för Örebros spel. Grunden i spelet är väldigt bra, men spelarna lyckas inte få in pucken trots bra lägen.

Nu väntar Djurgården hemma på lördag. Garanterat slutsålt och fantastisk stämning att vänta. Låt oss hoppas det äntligen blir lite utdelning på alla chanser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *