Utvisningar sänkte slött Örebro

Utvisningar sänkte slött Örebro

Den första perioden präglades av mycket spel i Örebros zon med få verkliga chanser för hemmalaget Brynäs. Att då Örebro tar ledningen med tre sekunder kvar kändes helt uppenbart för ingen.

Den andra perioden präglades av … ingenting. Det var extremt få skott på mål från båda lagen och fortsatt ledning för Örebro efter den.

Den tredje perioden inleddes i samma anda, men efter en tredjedel spel åkte Örebro på en ny utvisning och denna gång lyckades man inte hålla undan. Brynäs kvitterade.

Samtidigt som Örebro höll Brynäs väldigt mycket på utsidan och låg bra i skottlinjen kändes det som en otroligt passiv och avvaktande insats på många sätt.

Offensivt hade Örebro otroligt lite denna match. Skotten slutade 34-14 efter full tid och det speglar matchen rätt bra. Väldigt många av Brynäs skott var ofarliga, men med den råa mängden så blev det ändå några farligheter.

Matchen slutar alltså 1-1 efter att halva publiken somnat. Förhoppningsvis vaknade de till förlängningen för där stod Jonas Arntzen för en riktigt fin parad när han stoppade ett guldläge för Brynäs.

Örebro tar sedan sin femte utvisning i matchen och där avgör Brynäs.

Usel, riktigt usel insats av Örebro.

Niklas Eriksson höll igen ordentligt i intervjun efter första perioden. Efteråt tyckte han att Brynäs var det bättre laget och rätt lag vann därmed. ”Energifattigt” sammanfattade han det som, och det kan jag bara hålla med om.

Jonas Arntzen gör en riktigt bra match, men resten av laget var inte speciellt intresserade av att hjälpa honom till en seger denna kväll. Direkt underkänt.

Nu väntar Leksand hemma på torsdag. Det går inte att spela såhär då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *